НовиниПрограматаГалерияВръзкиКонтактиКарта
Медии
kateh1-new
todays-metal
live1
mh2
metal-world
zrock2
otherside

Метълкор ще налази "The Black Lodge". Подгответе ушите си на честота подходяща за брейкдауни, ниско настроени китари и комбинация между тежки и леки вокали! На 31 март ще изпратим месеца именно с една такава тематична вечер. Тя ще е и своеобразната подготовка за предстоящия концерт на немските метълкор машини от Caliban. Заради това ще наблегнем повече на тяхното творчество, но също така ще чуем и други групи като: As I Lay Dying, Bring Me The Horizon, August Burns Red, We Came As Romans, Parkway Drive, Unearth и доста други! Ще започнем точно в 21:00 с вход свободен, а точно в полунощ някой от вас ще си спечели билет за концерта на Caliban на 8 април. Очакваме ви, за да си махнем главите заедно!

 

Само десет дни преди дългоочаквания концерт на Death DTA и Obscura, The Black Lodge ви кани на тематична DEATH вечер с подбран плейлист от най-добрите парчета на пионерите на дет метъла. Един от гостите ще бъде избран за среща с легендарните Gene Holgan, Steve DiGiorgio, Bobby Koelble и Max Phelps преди концерта им в Mixtape 5 на 3 април. Вход - свободен.

 

Тематичната вечер в метъл бар The Black Lodge на 17 март ще бъде посветена на европейския Death Metal. Ще можете да чуете подбран плейлист с групи като Carcass, At The Gates, Arch Enemy, Dismember, Entombed, Bolt Thrower, Unleashed, Pestilence и много други, като ще наблегнем на Asphyx, които ще имат концерт на 27 март в клуб Live & Loud. Началото ще е както винаги в 21:00ч., а входът ни е свободен. В полунощ ще е традиционната ни томбола, от която някой от клиентите ще си спечели безплатен пропуск за гореспоменатия концерт.

 

На 10 март, точно 2 дена след празника на дамите, в "The Black Lodge" ще посветим вечерта на женската вокална част в метъл музиката! Надсловът на това събитие ще бъде „Female Fronted Night", като освен нежните и меки тонове в различните поджанрове, ще чуем и по-тежките такива. Част от набора за вечерта ще бъдат: Nightwish, Arch Enemy, Crucified Barbara, Within Temptation, Unleash The Archers, Doro, The Gathering и доста други! Началото е както винаги в 21:00ч., а входът ни е свободен. В полунощ ще е традиционната ни томбола, от която някой от вас ще си спечели алкохолна награда.

 

Нов век, и не само! Точно така! На 25 февруари, в „The Black Lodge" ще си припомним кои бяха най-култовите жанрове и интересни групи, които заплениха душите на метъл обществото между 2000 и 2010 година. Вечерта „The New Millenium" ще ви предложи това: един период, който бе изпълнен с всевъзможни нови щуротии, но все пак имаше и нещо от изминалите десетилетия, за да не се предприема прекалено голям скок. Ще чуем интересни извадки от групи като Amon Amarh, Nightwish, Firewind, Rotting Christ, Lamb of God, August Burns Red, Deathstars и още доста други, които запазваме в тайна.
Началото ни е в 21:00ч., вход свободен и томболата ни в 00:00ч.

 

Вечерта на 18 февруари в "Тhe Black Lodge" ще се насладим на 3 часа музика от един стил, служещ за основа на много други подстилове в метъла. Става дума за големия, класически Heavy Metal! Много от нас са започнали именно с този жанр музика, който по-късно ги е открехнал към изобилието от музикални групи, чакащи да бъдат намерени. Ще чуем едни от най-култовите банди и солови изпълнители, съответно с техните им собствени проекти, донесли им слава и вечен спомен в сърцата на феновете. Iron Maiden, Black Sabbath, Judas Priest, Rainbow, Dio, Motorhead, Accept, Savatage, Twisted Sister и още много други ще звучат в бара ни след залез слънце. Началото, както винаги е от 21:00 със свободен вход и томболата ни в полунощ. Нека заедно да си припомним класиките, които ще живеят завинаги.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Банер
Други връзки