НовиниПрограматаГалерияВръзкиКонтактиКарта
Медии
kateh1-new
todays-metal
live1
mh2
metal-world
zrock2
otherside

"Първият беше най-добър!" Думи, които сте чували от ваши познати и приятели за албумите на групите, които слушате. Има случаи където е така, има и други където бандата открива себе си след известно време. За тази тематична вечер ще наблегнем само на първите албуми на групи, издигнали се главоломно след тези издания. 3 ноември, The Black Lodge, "First albums night". Metallica, Rainbow, Amaranthe, Alice in Chains, Death, Iron Maiden, KoЯn, Pearl Jam, Mayhem и още много други ще може да чуете, когато удари 21:00 в четвъртъчната вечер. Вход- свободен и томбола с награда в полунощ.

 
"Candy apples and razor blades, little dead are soon in graves!"
Цитатът е от песента „Halloween" на небезизвестните основоположници на хорър пънка Misfits! Такива парчета(а и не само) ще звучат навръх Хелоуин в добре познатата ни "Ложа".
Ние, Nick D'Monicus и S.A. Decay от Dreg Starz ще се погрижим за музикалното настроение! Какъв по-добър повод от Хелоуин за нас да подгреем преди предстоящите ни в същата седмица три концерта с немските рок ‘н ролери Double Crush Syndrome, с които свирихме през октомври в Германия! Длъжни сме да отбележим подобаващо този мрачен празник! Стилово музикално ограничение няма да има, можете да поръчвате песни! Маскировката не е задължителна, но за всеобщия зомби-комфорт(а и вашия личен), ще е добре да се понамацате!

Вход: 2 тикви + череп от неродено зомби!
Няма, естествено
Начало: 21:00 ч.

 

Featurings. Това е главната дума, която ще определи следващата ни тематична вечер. На 27 oктомври ще се насладите на 3 часа, които ще бъдат съставени от парчета с гост вокалисти от други групи. Възможностите са безкрайни, както можете да се досетите и ще наблегнем на възможно най-голямото разнообразие, за да остане всеки доволен. Blind Guardian, Halford, Ayreon, Hacktivist, Within Temptation, Taake, Gojira и още ще могат да бъдат чути докато отпускате след работния ден с бира в ръка. Началото ни е зададено за 21:00ч., а входът ни е безплатен. В полунощ някой от вас ще си направи един дует с питие по избор от бара! Featurings Night, защото с гости е по-весело!

 

След като наваксахме изпуснатото през лятото е време да се пренесем в есента. Втората ни тематична вечер ще бъде озаглавена "Songs of the Autumn" като можете да се досетите за нейната тематика. По-мрачният чар на месеците от третата четвъртина на годината ще обвие бара ни като изпопадалите листа по улиците. А за да се стоплим в това студено време, с по чаша питие (или пък повече от едно), ни трябва и музика. Ще ви снабдим с музикалното оформление на Type O Negative, Eternal Tears of Sorrow, Opeth, Katatonia, Leave's Eyes, Еnsiferum и много други! Началото е от 21:00ч., вход - свободен, а в полунощ един от вас ще си спечели почерпка от нашия бар. Нека заедно да усетим ранните есенни трепети в правилната компания!

 

С края на лятото идва и началото на сезона при нас в метъл бар The Black Lodge. Затова от октомври и ние слагаме отново началото на нашите тематични вечери. За загрявка през новия сезон ще започнем с една сборна комбинация на най-доброто от метъл сцената през лятото на 2016-та година. Под наслова "New Season Opening", oт колоните ни ще звучат Chelsea Grin, Deadlock, Equilibrium, Delain, Sodom, Running Wild, Tesseract и много други. Елате да се отдадем на 3 часа от най-качествените песни за последните 4 месеца с бира (или нещо по-твърдо) в ръка и да загреем за следващите тематични партита. Както винаги, началото е в 21:00ч., вход свободен и традиционната ни томбола в полунощ, от която някой от вас ще си спечели пийване на бара. Be there or be square!

 

По случай предстоящия концерт на Toxic Holocaust, Axecutor и Coprostasis ще заформим една New Wave Of Thrash Metal Night на 8-ми юли(петък) в метъл бар The Black Lodge. Освен гореспоменатите американци(разбира се, че ще пускаме и парчета на двете родни групи), ще можете да чуете банди като Municipal Waste, Warbringer, Evile, Havok, Skeletonwitch, Bonded by Blood, Violator, Gama Bomb и много други. Един от клиентите ще си тръгне и с безплатен пропуск за концерта от традиционната ни томбола.
Начало 22:00ч. Вход - свободен!

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Банер
Други връзки