НовиниПрограматаГалерияВръзкиКонтактиКарта
Медии
kateh1-new
todays-metal
live1
mh2
metal-world
zrock2
otherside

В началото на февруари ще го раздадем малко по-мелодично. Е, няма да липсва и тежест все пак. Може би вече сте се досетили какво ви готвим. Точно така, melodic death metal. Една вечер, която не сме правили от доста време и в която има доста материал от цялото земно кълбо. Ще се насладим на най-изпипаните рифове и сола украсени с елементи, специфични за този поджанр. Insomnium, Arch Enemy, Be'lakor, Kalmah, Scar Symmetry, Into Eternity, Dominia и много други ще бъдат част от трите часа, които сме ви подготвили. Кой знае, може да се намери и някоя българска група измежду имената. Датата е 2-ри февруари, започваме в 21:00ч. Входът е свободен, а в полунощ - традиционната ни томбола с награда.

 

На 26 януари ще закрием тематичните вечери за месеца с една разходка до един по-далечен континент - Южна Америка. Тази сцена е доста богата и добре развита, но все пак остава в сянката на европейската и съседната ѝ северноамериканска такава. И все пак, групи бол и все интересни неща. Ще чуете Sepultura, Angra, Uaral, Krisiun, Inquisition, Skiltron, Poema Arcanus и още много други! Започваме в 21:00, вход свободен и томболата ни в полунощ с алкохолна награда от бара!

 

След като направихме сборната компилация за 2016-та, третият четвъртък в „The Black Lodge” ще бъде посветен на родното. Българската сцена не е малка и затова, на 19 януари, ще ви предоставим 3 часа от нея. Odd Crew, Enthrallment, Dreg Starz, Импулс, Feast of Insanity, Bleak Revelation, Khanъ и много други ще бъдат част от вечерта със своите творби. Започваме в 21:00, вход свободен и томболата ни в полунощ с награда от бара!

 

След като първата седмица на 2017-та ви предложихме най-доброто от метъл музиката до средата на годината, за тази седмица сме оставили творбите, които видяха бял свят между лятото и зимата. The Best of 2016, vol.2 събира Epica, Sabaton, Delain, Running Wild, Meshuggah, Insomnium и много други в един плейлист. Започваме отново в 21:00, вход свободен и томболата ни в полунощ с подарък - напитка от бара.

 

На 5 януари ще направим първата тематична вечер на The Black Lodge за новата 2017 година. Тематиката ни ще бъде най-доброто от излезлите през 2016 година албуми. И поради причината, че имаше много такива, решихме да направим тази тематична вечер в 2 части. Този четвъртък ще ви предложим най-доброто от началото на 2016 до края на юни месец. Ще чуете групи като Mechina, Axel Rudi Pell, Avantasia, Rotting Christ, Obscura, Destroyer 666 и много други. И тази година започваме в 21:00ч., вход свободен и томболата ни в полунощ.

 

На 29-ти декември, с последната ни тематична вечер за годината, ще почетем отново двама музиканти, които ни напуснаха - единият през 2009г., а другият през 2015г. Става дума за Джеймс Съливан или още познат като The Rev от Avenged Sevenfold и метъл светията Леми Килмистър, който дарява света с Motorhead. Ще чуем песни от цялостното творчество и на двамата музиканти. Avenged Sevenfold, Motorhead, Doro, Slash и други ще звучат в бара ни. Започваме в 21:00, вход свободен и томболата ни в полунощ, с която някой от вас ще вдигне наздравица за двамата музиканти.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Банер
Други връзки