НовиниПрограматаГалерияВръзкиКонтактиКарта
Медии
kateh1-new
todays-metal
live1
mh2
metal-world
zrock2
otherside

Kenny Winter Вокалът на канадските траш ветерани EXCITER Кени Уинтър пристига в София два дни преди шоуто на бандата в клуб Blue Box на 20 ноември 2008 г. , в което участие ще вземат още HAGGARD, REMEMBER TWILIGHT и БАЛКАНДЖИ.

 

Вечерта след пристигането си на 18 ноември  Кени ще бъде специален гост на The Black Lodge.  Около 22 ч. часа вокалът  на EXCITER ще изтегли в томбола имената на петима щастливци, участвали в съвместната игра на Арт БГ и Black Lodge. Те ще получат по един билет за концерта на HAGGARD и EXCITER и автограф от Кени.

 

От днес в надпреварата за тегленето на билетите могат да се включат всички посетители на Black Lodge, които попълнят на място талон с правилен отговор на въпрос  за  EXCITER до 17 ноември включително.

EXCITER - Thrash, Speed, BurnКени има намерение да се потопи в нощния живот на София като в програмата му до концерта влизат обиколки по рок заведения, срещи с местни метъл банди и многобройните траш фенове. Кени е твърдо решен лично да се убеди в красотата на българските жени, за която е чувал не веднъж.

Кени Уинтър замества в състава на EXCITER дългогодишния вокал Жак Беланже и записва с групата ударния нов албум  “Thrash, Speed, Burn”, издаден през февруари тази година  от Massacre Records.

Информацията е предоставена от ART BG.

Банер
Други връзки