НовиниПрограматаГалерияВръзкиКонтактиКарта
Медии
kateh1-new
todays-metal
live1
mh2
metal-world
zrock2
otherside

След като направихме обзор на миналата година, време е да се върнем доста по-назад до 90-те. "The 90's Night" в „The Black Lodge" ще ви пренесе 15 до 25 години в миналото, когато са се създали добра бройка албуми в различните стилове метъл. Несъмнено това е един силен период, който също дава началото на нови подстилове на тежката музика. На 4 февруари ще чуем музика от Alice In Chains, Sepultura, Rammstein, Paradise Lost, Grave Digger, Cradle Of Filth, Blind Guardian и много други. Началото е в 21:00 с вход свободен и традиционната ни томбола в полунощ с награда - една приятна алкохолно заредена напитка.

 

На 21. януари(четвъртък) ще направим подгряващо парти за концерта на PRIMORDIAL. Ще можете да чуете подбран плейлист с по-добрите парчета на групата, а в полунощ някой от клиентите на бара ще спечели пропуск за концерта им на 29. януари в клуб LIVE & LOUD. Начало 21:00 ч и вход свободен!

 

След като първата ни тематична вечер за 2016-та е вече факт, следващата такава ще ни върне една крачка назад във времето за един обзор на албумите, които бяха „призовани" тогава. The Best of 2015 Night ще се проведе на 14 януари и в нея ще направим ревизия на най-доброто от предната година. Ще чуете групи като Amorphis, Children Of Bodom, Enforcer, Hate, Lamb Of God, Nightwish, Iron Maiden, W.A.S.P., Slayer и много други. За всеки по нещо, както се казва. Началото - както винаги е в 21:00 с вход свободен. А в полунощ - томболата, от която някой наш посетител ще си спечели пийване. Нека запомним 2015-та с добрата музика.

 

 

На 7 януари в метъл бар „The Black Lodge" ще открием новата 2016-та с тематична вечер, която е под надслов „New Beginning Night" и ще е с нови и млади групи от всичките подстилове метъл. Това ще са формации, за които има голяма вероятност да станат много по-популярни в това или следващото десетилетие. През тази вечер ще чуете групи като: Amaranthe, Gloryhammer, Avatarium, Jaded Star, The Great Discord, Deafheaven и много други. Началото и през новата година е както преди - в 21:00ч. с вход свободен и традиционната ни томбола, от която ще си спечелите алкохолна награда в полунощ!

 

The Black Lodge кани всички метъл фенове на HEAVY NEW YEAR парти в бара. Без вход, без куверти! Отваряме в 20:00ч.

 

Декември е! А от години за никой не е изненада, че с настъпването на християнските празници, ние в метъл бар The Black Lodge организираме празник на далеч не-свещената музика. Дойде времето на култовата BLACK METAL нощ. Призрачното пътешествие през Ада ще се състои в смразяващата нощ на 17-ти декември(четвъртък), от 21:00 ч., а музикалното оформление - от злостната музика на Mayhem, Dark Funeral, Satanic Warmaster, Burzum, Satyricon, Mystic Circle, Carach Angren, Setherial, DarkThrone, Behexen, Limbonic Art, Taake, Emperor, Marduk, Judas Iscariot, Naglfar, Immortal и др. Българската блек метъл сцена също ще намери мястото си в плейлиста ни. Входът е свободен, а изход от преизподнята няма!

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Банер
Други връзки