НовиниПрограматаГалерияВръзкиКонтактиКарта
Медии
kateh1-new
todays-metal
live1
mh2
metal-world
zrock2
otherside
"Candy apples and razor blades, little dead are soon in graves!"
Цитатът е от песента „Halloween" на небезизвестните основоположници на хорър пънка Misfits! Такива парчета(а и не само) ще звучат навръх Хелоуин в добре познатата ни "Ложа".
Ние, Nick D'Monicus и S.A. Decay от Dreg Starz ще се погрижим за музикалното настроение! Какъв по-добър повод от Хелоуин за нас да подгреем преди предстоящите ни в същата седмица три концерта с немските рок ‘н ролери Double Crush Syndrome, с които свирихме през октомври в Германия! Длъжни сме да отбележим подобаващо този мрачен празник! Стилово музикално ограничение няма да има, можете да поръчвате песни! Маскировката не е задължителна, но за всеобщия зомби-комфорт(а и вашия личен), ще е добре да се понамацате!

Вход: 2 тикви + череп от неродено зомби!
Няма, естествено
Начало: 21:00 ч.

 

Featurings. Това е главната дума, която ще определи следващата ни тематична вечер. На 27 oктомври ще се насладите на 3 часа, които ще бъдат съставени от парчета с гост вокалисти от други групи. Възможностите са безкрайни, както можете да се досетите и ще наблегнем на възможно най-голямото разнообразие, за да остане всеки доволен. Blind Guardian, Halford, Ayreon, Hacktivist, Within Temptation, Taake, Gojira и още ще могат да бъдат чути докато отпускате след работния ден с бира в ръка. Началото ни е зададено за 21:00ч., а входът ни е безплатен. В полунощ някой от вас ще си направи един дует с питие по избор от бара! Featurings Night, защото с гости е по-весело!

 

След като наваксахме изпуснатото през лятото е време да се пренесем в есента. Втората ни тематична вечер ще бъде озаглавена "Songs of the Autumn" като можете да се досетите за нейната тематика. По-мрачният чар на месеците от третата четвъртина на годината ще обвие бара ни като изпопадалите листа по улиците. А за да се стоплим в това студено време, с по чаша питие (или пък повече от едно), ни трябва и музика. Ще ви снабдим с музикалното оформление на Type O Negative, Eternal Tears of Sorrow, Opeth, Katatonia, Leave's Eyes, Еnsiferum и много други! Началото е от 21:00ч., вход - свободен, а в полунощ един от вас ще си спечели почерпка от нашия бар. Нека заедно да усетим ранните есенни трепети в правилната компания!

 

С края на лятото идва и началото на сезона при нас в метъл бар The Black Lodge. Затова от октомври и ние слагаме отново началото на нашите тематични вечери. За загрявка през новия сезон ще започнем с една сборна комбинация на най-доброто от метъл сцената през лятото на 2016-та година. Под наслова "New Season Opening", oт колоните ни ще звучат Chelsea Grin, Deadlock, Equilibrium, Delain, Sodom, Running Wild, Tesseract и много други. Елате да се отдадем на 3 часа от най-качествените песни за последните 4 месеца с бира (или нещо по-твърдо) в ръка и да загреем за следващите тематични партита. Както винаги, началото е в 21:00ч., вход свободен и традиционната ни томбола в полунощ, от която някой от вас ще си спечели пийване на бара. Be there or be square!

 

По случай предстоящия концерт на Toxic Holocaust, Axecutor и Coprostasis ще заформим една New Wave Of Thrash Metal Night на 8-ми юли(петък) в метъл бар The Black Lodge. Освен гореспоменатите американци(разбира се, че ще пускаме и парчета на двете родни групи), ще можете да чуете банди като Municipal Waste, Warbringer, Evile, Havok, Skeletonwitch, Bonded by Blood, Violator, Gama Bomb и много други. Един от клиентите ще си тръгне и с безплатен пропуск за концерта от традиционната ни томбола.
Начало 22:00ч. Вход - свободен!

 

На 16-ти юли(събота) в метъл бар The Black Lodge на гости ще ни бъде екипът на Rockstadt Extreme Fest! Те ще организират за вас яко Warm Up Party със специален DJ сет, включващ банди, които са свирили или ще свирят на фестивала, плюс класики от всички поджанрове на метъл музиката. Освен промоционални материали, които ще получите, само тази вечер ще се продават и ограничен брой билети за фестивала на цена 95 лв.(при официална цена 108 лв.).
Поканата от тяхна страна звучи така: So come say "hi", let's have a beer and headbang the night away! We're more than excited to meeting our bulgarian brothers and sisters.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Банер
Други връзки